Животът в Израел се отразява повече от добре на Алла Пугачова,

...
Животът в Израел се отразява повече от добре на Алла Пугачова,
Коментари Харесай

Алла Погачова легна за 30-а пластична операция

Животът в Израел се отразява повече от добре на Алла Пугачова, която още веднъж тотално е трансформирала външния си тип, виждат почитателите, които непрестанно се интересуват от певицата, написа Ретро.

Примадоната се е възползвала от услугите на надарените лекари, които работят в Израел, за да се подмлади до неразбираемост, откакто дружно със фамилията й взеха решение да изоставен дефинитивно Русия и да се открият в чужбина.

От колоритните фотоси, които Пугачова споделя от новото си всекидневие, се вижда, че лицето й е като на порцеланова кукла, макар че мегазвездата на съветската сцена е към този момент на 73 години. Благодарение на следващата си пластична интервенция, посредством която Алла към този момент има по-изразени скули, опъната кожа на лицето, брадичката и шията, сигурно може да мине за жена на половината от своята действителна възраст.

Певицата от години е пристрастена към пластичната хирургия, а никой не знае точната численост на интервенциите, на които се е подлагала от чиста проба суетност. Досега честта да твори върху лицето й имаше съветският еластичен хирург Артур Рибакин, който оперираше примата в петербургската си клиника.  Сега обаче тя се разгласи против Русия поради войната им с Украйна, напусна родината си с еднопосочен билет и се постанова към този момент да се доверява на израелските спецове в естетическата хирургия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР